Lunds lassarett

Helt jä-la otroligt.
De ringde från hemsjukvården i lund i går och berättade att min pappa varit på läkarbesök och att läkaren ville att han skulle åka till sjukhuset och kolla upp sin anfåddhet och hjärtat slog oregelbundet mm.
Pappa är som han är och ville inte. Jag ringde och sa till honom att det skulle han visst det. Läkaren vet bäst och jag blir orolig. Jo, om jag nu ville det så skulle han göra det i dag.
Fick ett samtal av samma kvinna på hemsjukvården som sa att en undersköterska hade följt med honom och att han blivit inlagd på MAVA. ringer dit och får tag på en väldigt stressad tjej. Jag ska be läkaren ringa upp, säger hon. Inte tal om att tala om för mig vad det rör sig om. Ringde läkaren upp? Nej.
Nu är barnen i säng så jag ringde en gång till. Han är flyttad. Varför är jag inte förvånad? jo, för det är Lunds lassarett jag har att göra med.
Ringer till avd dit han blivit flyttad och får tag på en jättetrevlig kvinna. Hon bryter ganska kraftigt och jag får anstränga mig lite för att höra vad hon säger, men hon pratar med mig och talar om vad som händer. Tack!
Det är inte första gången jag har lagt märke till att invandrare har en helt annan attityd än svenskar vad gäller hjälpsamhet. Sverige blir ett väldigt kallt och egoistiskt land utan våra invandrare.

Förra gången min pappa var inlagd skickade de hem honom utan att meddela mig, fast jag sagt till dem specifikt att det var viktigt att jag fick reda på när han skrevs ut.
Det verkar vara någon vettig läkare på stället i alla fall, för pappa hade ju som vanligt velat skriva ut sig och åka hem, men läkaren hade lyckats övertyga honom om att det var bättre att han stannade så de fick ta reda på vad som var fel. Jo, det här kan bli intressant.

Kommentarer
Postat av: josefina ersing

Ja varför blir man inte förvånad...

Sjukvården idag är fan inte att lite på.

Hoppas att allt snart är som det ska igen...

Kram!

2010-09-29 @ 06:56:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0