Hjärnspöken.

Det är varmt, solen steker mig som en spädgris på spätt och den vanliga skånevinden lyser med sin frånvaro.
Det är inte ens maj ännu och jag gnäller. kan vara för att mannen envisades med att köpa en ny pool och därför har vi ingen pool att svalka sig i.
Jag fick inte riktigt ihop mannens argument för att köpa en ny pool. Kvällen innan gjorde han räkningarna och talade om för mig att han minsan förlorade typ 1000 kr varje dag han vabbade. Underförstått att oj vad lite pengar jag har. Jag tänkte bara att jaha du, välkommen till mitt liv.
Detta gick snabbt över när han nästa dag hittade ett hål i ringen som höll upp poolen vi hade. Det var en luftfylld ring längst  upp på poolen som höll den stabil. Jag menade på att det var kanske billigare att köpa ett paket med cykeldäckslagning än att köpa en ny pool. Jo det skulle vara en ny pool och han hade pengar till det och den skulle vara större och han skulle slippa ta ner den varje vinter mm mm.
Jo, jag fattar. Hans lathet var dyrköpt och står nu i garaget.

Semestrar är alltid lika roligt ämne, för det är sällan man är nöjd med tid och längd på dem.
Jag sa till min man att jag funderade på att ta lite pengar från skogskontot och faktiskt ha semester i år.
Det var han helt med på. Jag tänkte helt fel att ja, han förstår!
Det blev världens liv. Jag hade tagit för mycket semester och jag hade inte fått när han hade och pengarna var ju buffertpengar mm. Konstigt man blir förvirrad?

Sista tentan är gjord och godkänd. Men jag blev inte nöjd. Jag blev riktigt besviken. Tyckte jag skulle gjort bättre och det är här rubriken kommer in. Tänk om jag valt fel, tänk om det här inte är min grej eftersom jag inte har fått bättre på mina tentor. Bla Bla Bla.
Ja så det kan bli. Nej, jag tänker inte hoppa av. Jag hoppas på en bra praktikplats till hösten och att jag faktiskt får lära mig något, förutom en massa gamla teorier.
Just nu är det så mycket i skolan att jag önskar att det var vinter igen så man åt minstonne inte ville vara ute.

Mingel?

Alla som känner mig väl vet att jag är inte världens mest sociala människa.
Jag gillar inte att gå på fester och tillställningar där jag inte känner människorna.
Men nu måste jag nog säga att jag blivit supersocial.
Jag bloggar, facebookar och twittrar, då är man väl social, eller? Dessutom känner jag inte de som läser mina twittrande inlägg och kanske inte alla som läser min blogg heller. Så, jag minglar i de sociala medierna och får ingen ångest alls. Fast jag undrar om det ger så där värst mycket träning inför när jag måste vara social IRL.

Födelsedagskalas med trubbel.

Det här börjar gå för långt, och det är inte  okej.
Det ska vara något nytt och coolt, vilket inte är det lättaste.
Nu har det varit ishallen och nu i helgen är det bowlinghallen. Kalaset på söndag hålls på en skola inne i stan där de ska spela lite tevespel mm. Senare under månaden kommer det kalas på laserdoom. Nä, nu har det gått förlångt. Nu är det en klassfråga om barnen ska kunna få ett kalas, och det blir en enorm press på föräldrarna som känner att de inte har råd. Tyvärr är det barnen som blir drabbade.
Dessutom verkar alla barn fylla år i April. Så den stora frågan är när och var vi ska ha Elias kalas? Om han har det hemma, kommer barnen att komma då?

RSS 2.0